Op zoek naar huwelijk?

huwelijk
Huwelijk Gemeente Lebbeke.
de kinderen worden ingeschreven en eventueel de parochie waar het kerkelijke huwelijk wordt ingezegend. Het burgerlijk huwelijk kan pas voltrokken worden minimaal 14 dagen en maximaal 6 maanden na de huwelijksaangifte, op voorwaarde dat alle documenten in orde zijn. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.
Huwelijk Wemmel.
Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk. De ambtenaar van de burgerlijke stand verbindt de aanstaande echtgenoten in de echt.
Huwelijk Stad Lokeren.
Om een huwelijk aan te gaan zijn er 2 voorbereidende stappen: de huwelijksreservatie en de huwelijksaangifte. Deze kunnen mogelijks gelijktijdig verlopen. Bij de huwelijksreservatie kan u ten vroegste een jaar en uiterlijk 6 weken op voorhand de gewenste datum en uur van uw huwelijk opgeven.
Huwelijk Stad Dilsen-Stokkem.
Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk. De kosten verbonden aan het huwelijk bedragen 25 en worden betaald bij de aangifte van het huwelijk. In deze prijs zijn het trouwboekje en de uittreksels uit de huwelijksakte begrepen.
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
Huwelijk Stad Landen.
Het huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen, voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Het huwelijk kan plaatsvinden in het stadhuis van de gemeente waar één van de aanstaande echtgenoten is ingeschreven in het bevolkings, vreemdelingen of wachtregister.
Huwelijk Stad Aarschot.
Het huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen, voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Het huwelijk vindt plaats in het gemeentehuis, maar kan eventueel ook op een andere openbare plaats met neutraal karakter, als de gemeenteraad zo'n' plaats heeft aangewezen.
Huwen en samenwonen Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Maar naast de romantiek, zijn er in het huwelijk ook een aantal wettelijke rechten en plichten. De drie belangrijkste huwelijkstelsels zijn: het stelsel van scheiding van goederen; het stelsel van de algehele gemeenschap van goederen en het stelsel van scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten ofwel het wettelijk stelsel genoemd.
Aangifte huwelijk Rotselaar.
U bent hier. Home Trouwen en samenwonen Aangifte huwelijk. Het huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen, al dan niet van hetzelfde geslacht, voltrokken door de ambtenaar van Burgerlijke Stand, in de gemeente waar een van de toekomstige gehuwden ingeschreven is.
Huwelijk Gemeente Grimbergen.
Het huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen, voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Het huwelijk vindt plaats in het gemeentehuis, maar kan eventueel ook op een andere openbare plaats met neutraal karakter, als de gemeenteraad zo'n' plaats heeft aangewezen.
Huwelijk Maaseik.
Het huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen, voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Het huwelijk vindt normaal gezien plaats in het gemeentehuis. Het kan eventueel op een andere openbare plaats met neutraal karakter, als de gemeenteraad zo'n' plaats heeft aangewezen.

Contacteer ons