Resultaten voor grappige

grappige
LachJeKrom.com Filmpjes Grappig.
Danny 09/04/2019 Score: 77% 13 Hits: 13.068. Filmpje: Collectie grappige filmpjes op internet. Elke internetverslaafde heeft nood aan zijn dagelijkse portie grappige filmpjes die gepost zijn op het internet. Vandaag bieden wij je een reeks korte grappige of leuke clipjes aan in deze collage.
LachJeKrom.com Filmpjes.
De site om je krom te lachen. Overzicht uit de categorie FILMPJES. Een ruime collectie aan ongelooflijk grappige en hilarische video fragmenten. Onstaan uit bedoelde of onbedoelde momenten en/of blunders. Van de medemensen evenwel als van onze geliefde dieren. En ook niet te vergeten de meest komische publiciteits advertenties.
LachJeKrom.com Moppen.
Een klein tekstje bestaande uit enkele lijnen met een zeer grappige pointe op het einde. Maar ook de manier en de emotie waarmee je de mop vertelt brengt ook toe bij tot de hilariteit na het niet begrijpen van de mop.
Grappige filmpjes compilatie. YouTube.
Lang leven de grappige cadeaus, waar je blij van wordt snelle levering.
Zelfs het saaiste feest kan gered worden met grappige kadootjes. De 80ste verjaardag van je norse opa bijvoorbeeld kan je je al voorstellen hoe hij erbij zou lopen op een paar coole, grappige pantoffels in plaats van saaie lederen slippers?

Contacteer ons