Meer resultaten voor fotografie cursus friesland

fotografie cursus friesland
Basiscursus fotografie Leeuwarden.
De basiscursus fotografie is leuk en leerzaam om te volgen. De cursus wordt gegeven op HBO-niveau en is bedoeld voor gebruikers die in het bezit zijn van een camera die handmatig kan worden ingesteld Manuele M stand. Begrippen komen aan bod zoals; diafragma, sluitertijd, lichtmeting en witbalans. Ook worden de flitstechnieken behandeld en wordt aandacht besteed aan de beeldopbouw/compositie. Iedere les krijg je een foto-opdracht mee. Deze opdrachten zijn bedoelt als oefening van de technische aspecten uit de les en/of je eigen visie met het bedenken van een uitvoering. Door het maken van deze opdrachten krijg je gelijk feed-back in de volgende les. Je krijgt een handige cursusmap, zodat je later over een handig naslagwerk beschikt. Mocht je verhindert zijn tijdens één van de lessen? Eén inhaalles is altijd gratis mogelijk!
Workshop fotografie op het Wad landschapsfotografie Noord-Friesland Waddengoud.
Vakfotograaf Geertjan Plooijer verzorgt de workshop fotografie op het Wad. Meer informatie over workshop fotografie op het Wad. Noord-Friesland is rijk aan fotogenieke onderwerpen. Afhankelijk van het jaargetijde is het een desolaat landschap, een groene weide of een woestijnachtig gebied.
Home Jeannette Wouthuis.
Les in fotografie. Workshop fotografie op maat. Spontaan, ongedwongen en puur. Welkom op mijn website! Spontaan, ongedwongen en puur zoals het is: dat is de beste omschrijving van mijn manier van werken én van de fotos die ik maak. Zoek je fotos met kwaliteit, oog voor detail en een creatieve insteek, dan ben je bij mij op het goede adres.
Fotografie cursus West-Friesland Elly van Veen.
basiscursus, beginnerscursus, camera, cursus, fotografie, west friesland. Wil je ook je camera beter leren begrijpen en prachtige fotos maken met je toestel? Een goede beginnerscursus is dan een MUST. Na een jaar zelf prutsen met instellingen ging ik ook op cursus.
Praktijkgerichte Cursus Vastgoedfotografie voor stylisten en makelaars. LNV.
Na het volgen van de basiscursus fotografie onroerend goed is het mogelijk deel te nemen aan de vervolgcursus. Tijdens deze cursus gaan we dieper in op de functies van de camera, zoals sluitertijden, diafragma en belichting en met welke instellingen van je camera je het best kunt werken bij woningfotografie.
Fotofabryk. Centrum voor fotografie. Leeuwarden.
Basis cursus fotografie. Vervolg cursus fotografie. Per les € 45. Voor het actuele aanbod van workshops: zie Agenda. Naast het vaste aanbod van cursussen, worden er ook workshops gegeven over specifieke onderwerpen of in samenwerking met andere fotografen en organisaties.
Workshop Belevingsfotografie Michiel Leegerstee.
Natuurpark bij Lelystad. Wildpark in Nordrhein-Westfalen Duitsland. Amsterdamse Waterleidings Duinen. Nationale park Hoge Veluwe. Poloclubs in Nederland. Vogelhut fotografie Utrecht, Gelderland, Friesland. Noord West Veluwe Ermelo, Garderen, Putten. Laren Gelderland privé tuin. Thema Workshops 11: en/of groepsworkshops. Natuurfotografie Workshop Basis.
Van een garnalenverpakking naar woningfotografie: Willy Lubach.
Willy Lubach is onze fotograaf in de regio van Friesland. Als u opzoek bent naar professionele meetrapporten NEN 2580, videos of 360 graden fotos. Bel dan naar 0648128899 of stuur een email naar willylubach@objectenco.nl. Bekijk de portfolio van Willy Lubach. Add Content Here. Passie voor fotografie. Als we kijken naar onze eerdere blogs, dan zien we een overeenkomst tussen onze collegas. Ze hebben allemaal een passie voor fotografie. Zo ook Willy: Eigenlijk van jongs af aan was ik al bezig met een spiegelreflex. Een Olympus OMT. Eerst hobbymatig, maar met grote interesse. Op een gegeven moment verwaterde dat en bleef het vaak bij vakantiekiekjes. Tegelijk met de start van mijn eigen bedrijf heb ik de fotografie weer serieus opgepakt. Eerst met een Nikon D5100, maar inmiddels schiet ik met een Nikon D750. Die laatste kreeg ik een dag binnen voordat ik met de cursus interieurfotografie begon.
Fotoschool Noord Holland.
Je kunt starten met de cursus Fotografie en je vervolgens verder ontwikkelen in de modules van Foto Creatief of meteen starten met het Foto Leertraject. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je in workshops verder te bekwamen in diverse thema's' en fotobewerking zowel online als klassikaal.
Fotograaf professionele fotografen in uw regio fotostudio.
Bergen op zoom. Fotografie cursus Boukje Canaan. Fotografiecursus in Boxtel, Den Bosch en Eindhoven. In één dag je camera leren kennen op verschillende fronten. Fotografie Carool van der Hagen. Reinier Castelijnstraat 24hs, 1111 AX Diemen. Freelance professionele fotograaf voor portretten, bruidsreportages en produktfotografie. Fotograaf in Amsterdam, Ede, Wageningen, Utrecht. Gevestigd te: Wagenaarlaan 24, 6711 GB, EDE Gld. Reeds 20 jaar actief in fotografie, fotocursus en workshops. Fotostudio Foto Heleen. Tetrodestraat 58, 5623 EP Eindhoven. Fotograaf voor spontane kinderfoto's, gezellige gezinsfoto's, ontroerende bruidsreportages, zwangerschapsreportages, professionele glamourshoots. Fotograaf gespecialiseerd in trouwen kinderen. Ook veel ervaring in bedrijfsfotografie en portretfotografie. Omgeving: Groningen, Leeuwarden, Grijpskerk, Zuidhorn, Kollum. Ronald Bonestroo Fotografie. Specialismen: Bruiloft, portretfotografie, bedrijfsreportage, reclamefotografie, reportage op locatie. Fotograaf voor bedrijven: creatief in de studio en op locatie. Voor particilieren: trouwreportages, glamourshoots en workshops fotografie. Taludweg 39, 1215 AB Hilversum. Specialismen: portretten, huwelijksreportages en bedrijfsreportages. Portretfotografie in eigen studio. Peter de Jong fotograaf Nijmegen. Specialismen: portret, model fotografie. J.P.Grootstraat 26, 1443 LW Purmerend. Specialismen: Baby en zwangerschap, gezinnen, huisdieren, kinderen, macro, portretten. Boeierstraat 10e, 8102 HS Raalte. Specialisme: Portretfotografie, bruidsfotografie, bedrijfsfotografie. Fototune: Trouwfotograaf Friesland.
Foto Gea Veenstra in Haulerwijk Top 10 Fotografen.
Trustoo Friesland Haulerwijk Fotografen. Foto Gea Veenstra. Terug naar de top 10. Ben je eigenaar van dit bedrijf? Over ons Ervaring Reviews. Foto Gea Veenstra. Kerkstraat 18, Haulerwijk. 15 jaar in bedrijf. Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Foto Gea Veenstra. Gratis en vrijblijvend. Contact Ervaring Reviews. Of neem contact op via.: Over Foto Gea Veenstra.: Vakfotograaf Fotografie Workshops Cursus Fotostudio Passionate, professional, photographer!

Contacteer ons