Meer resultaten voor basiscursus

basiscursus
Basiscursus hulpverlener-ambulancier Provincie Vlaams-Brabant.
De prijs van de basiscursus is 7933, ten laste van de dienst of van jezelf. Indien je echter geen deel uitmaakt van een erkende 100/112-dienst en woon je in Vlaams Brabant moet je toestemming tot deelname te vragen aan de federale gezondheidsinspecteur van de provincie.
Untis België Online Cursus Basiscursus Roosteren www.untis.be.
ONLINE UNTIS CURSUS Basiscursus Roosteren met Untis. Volg de basiscursus nu geheel ONLINE in de virtuele cursusruimte van Untis. Samen met de andere cursisten neemt de docent u mee door alle belangrijke grondbeginselen en functies van Untis. Na het volgen van deze cursus bent u in staat om geheel zelfstandig een lesrooster te kunnen maken met Untis.
Cursus Speelom: Basiscursus Veiligheid op speelterreinen Kind Samenleving.
Cursus Speelom: Basiscursus Veiligheid op speelterreinen. In 2001 werden het KB over de veiligheid van speeltoestellen en het KB over de uitbating van speelterreinen van kracht. Deze wetgeving legt de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van een speelterrein uitdrukkelijk bij de uitbater, maar biedt meteen ook de instrumenten aan waarmee hij zijn speelterrein veilig kan maken en houden.
Melding: Lijst van instellingen die een basiscursus voor preventieadviseurs verstrekken niveau III Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
Melding: Lijst van instellingen die een basiscursus voor preventieadviseurs verstrekken niveau III. Instellingen die cursussen verstrekken over de basiskennis van preventieadviseurs, overeenkomstig de bepalingen van de artikel 23 tot 26 van boek II, titel 4 van de codex over het welzijn op het werk.
Basiscursus agile scrum Voka.
Basiscursus agile scrum. Basiscursus agile scrum. Wendbaarheid en flexibiliteit zijn ook succesfactoren voor jouw onderneming. Ontdek er alles over in onze hands-on workshop agile scrum van 22 maart 2021! In een almaar competitievere omgeving staan bedrijven en businessmodellen onder druk.
Basiscursus agile scrum Voka.
Basiscursus agile scrum. Basiscursus agile scrum. Wendbaarheid en flexibiliteit zijn ook succesfactoren voor jouw onderneming. Ontdek er alles over in onze hands-on workshop agile scrum van 22 maart 2021! In een almaar competitievere omgeving staan bedrijven en businessmodellen onder druk.
Basiscursus ecologische moestuin Velt.
Basiscursus ecologische moestuin. In deze vierdelige lessenreeks leer je de basis om te starten met moestuinieren. Je krijgt tal van tips over bodem en bemesting en je ontdekt wat biodiversiteit in de moestuin kan betekenen. Ook over bodemwerking en vruchtwisseling kom je heel wat te weten.
Basiscursus Vlaamse Vereniging Autisme.
Deze basiscursus is bedoeld voor persoonlijk betrokkenen en personen met autisme. Personen met autisme kunnen er ook voor kiezen om deel te nemen aan onze basiscursus autisme verhelderd, die specifiek gericht is naar personen met een vermoeden van autisme. Elke cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten en wordt begeleid door een duo ervaringsdeskundigen.
Basiscursus Hoogstamboomgaard aanleg en beheer Regionaal landschap Zuid-Hageland.
Onze basiscursus biedt een antwoord op tal van vragen die opduiken bij de aanplant en het beheer van een boomgaard. In de voormiddag krijg je uitleg over het belang van hoogstamboomgaarden voor natuur en landschap, over oude fruitrassen, over aanleg, snoei, onderhoud.
Basiscursus Engels Stad Halle.
We vertrekken vanuit situaties die uit het dagelijks leven gegrepen zijn: je leert hoe je je voorstelt, hoe je over je familie en werk vertelt, hoe je de weg vraagt en boodschappen doet, hoe je op restaurant een hapje en een drankje bestelt, hoe je een hotelkamer reserveert, enz. Via tekst en beeld leer je ook meer over de Engelse cultuur en mentaliteit. donderdag 31 december 2020 2300: tot donderdag 17 juni 2021. Cursus of workshop.
Vectorworks basiscursus Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Na het volgen van de opleiding ben je in staat om zelfstandig te werken met de technieken in Vectorworks Architectuur en Interieur en op een intuïtieve en praktijkgerichte manier een volledig afgewerkte 2D tekening te maken evenals een 3D model.

Contacteer ons